حدود ده تا پانزده سال پیش با ورود پسران شحات انور به ایران موجی میان قاریان نوجوان و علاقه مندان به قرائت قرآن ایجاد شد که وصف شدنی نبود. دو تن از فرزندان شحات انور با تلاوت های خود فضای جامعه قرآنی کشور را دگرگون کرده بودند .
حدود ده تا پانزده سال پیش با ورود پسران شحات انور به ایران موجی میان قاریان نوجوان و علاقه مندان به قرائت قرآن ایجاد شد که وصف شدنی نبود. دو تن از فرزندان شحات انور با تلاوت های خود فضای جامعه قرآنی کشور را دگرگون کرده بودند . من هم به عنوان کسی که علاقه مند بودم تحت تاثیر این موج انگیزه و امیدی در درون خود حس میکردم. به جرات میتوان گفت بخش اعظمی از جامعه جوان و نوجوان قرآنی کشور به صورت مستقیم یا غیر مستقیم مجذوب تلاوت های این دو عزیز گشته بودند که البته هنوز هم علاقه مندان به این سبک تلاوت در کشور کم نیستند. رفته رفته به دلیل آشنایی بیشتر من در مباحث آکادمیک و اصولی در بحث خوانندگی و خواندن مسائلی برایم روشن شد که یاد حرف اساتید عزیز خود افتادم که میگفتند : «قرائت قرآن را در بزرگان از این فن جستجو کن»
آری درود خداوند بر اساتید عزیزم که به جای تقلید از قاریان جوانی چون انورشحات و محمود شحات الگوبرداری از اساتیدی چون عبدالفتاح شعشاعی و امثالهم را توصیه میکردند.
در آن زمان به خاطر علاقه ای که به این سبک تلاوت داشتم حرفهای اساتیدم برایم بی معنی بود اما هرچه در مباحث تئوری موسیقی و آشنایی با مباحث صداسازی و بررسی خوانندگان بزرگ دنیا پیش رفتم به حقیقت محضی که در فرمایش اساتیدم بود بیشتر و بیشتر پی میبردم چند روز پیش به طور اتفاقی در یکی از صفحات مجازی با بخشهایی از تلاوت انور و محمود شحات برخورد کردم به قدری تلاوت این دو عزیز را از مباحث اصولی و علمی دور دیدم که در لحظه ای به ده سال پیش خودم رفتم و افسوس خوردم که چرا به جای بهره بردن از بزرگان قرائت قرآن در جهان فرصت عمر حرفه ای خودم را با پی گیری این سطح از تلاوت ها هدر دادم .
پس از طرح درسی و برنامه ریزی دقیق برای دوره ی حضوری کلاسهای صداسازی و تئوری موسیقی با یقین کامل به این نتیجه رسیدم که فارغ التحصیلان این دوره نه تنها دید بسیار عمیق و علمی به تلاوت قرآن خواهند داشت بلکه هرگز به پیگیری و استماع چنین تلاوتهایی نخواهند پرداخت خوشحالم که با یقین کامل این مطلب رامیگویم که درصد زیادی از کسانی که الگوی قاریان جوان و نوجوان ما هستند به زودی زود و به لطف خداوند جایگاه شاگردی این عزیزان را پیدا خواهند کرد. انشاءالله
به امید روزی که تلاوت قرآن تبدیل به یک هنر بومی در کشور پهناور ما بشود و قاریان جوان وعزیز ما یک الگوی تمام عیار برای تمامی علاقه مندان به هنر تلاوت قرآن در دنیا باشند.
والسلام علی من التبع الهدی
© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به "مرکز دل نوا" می باشد.
طراحی سایت و سئو توسط گروه تخصصی وطن دیزاین